2XCool Sports Medicine boots

2XCool Sports Medicine boots

2XCool Sports Medicine boots
Pris inkl. moms 1.785,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris inkl. moms 1.785,00 DKK

Lagerstatus: På lager:  

5
Ved at købe optjener du: 89,25 DKK
Du skal være registeret som kunde for at benytte dette!
Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Professional's  Choice 2XCOOL Sports Medicine Boot - Pakke med 2 forbensgamacher + 2 bagbensgamacher

Ny generation af Sports Medicine Boots, som har en kølende effekt på hestens ben!

 
Denne nye generation af Sports Medicine Boots er designet med henblik på at køle, give høj komfort og lang holdbarhed. Gamacherne er neoprenfri, men konstrueret i ultra-letvægts- og åndbart materiale. 2XCool har 4-vejs-stretch og giver derfor super god support for hestens ben. 

Lineren i gamcherne er fremstillet i materiale 2XCool Performance Fabric fra Brrr°. Det er advanreret materiale, der kombinerer naturligt kølende mineraler med aktiv fugtopsugning og hurtig tørring. Dette giver en "Triple Chill Effect", som effektivt leder både varme og fugt væk fra huden, pelsen og benene. Der genereres rigtig meget varme fra hestens ben, når den arbejder. Høje temperaturer kan over længere tid skade senerne i benene, derfor er det rigtig smart med en teknologi, der virker kølende, så du kan passe ekstra godt på hestens ben!

Den nye generation er også som noget nyt blevet forsynet med Kevlar til støtte omkring gaffelbåndet. Kevlar er det materiale, man også bruger i knæbeskyttere, det er altså et effektivt materiale til at beskytte mod slag og tryk. Kevlar tilpasser sig og bevæger sig frit med benet, det giver altså god gaffelbåndsstøtte uden at hæmme hestens bevægelsesfrihed.