Brogaarden Optimal Nr 10

Brogaarden Optimal Nr 10

Brogaarden Optimal Nr 10
Pris inkl. moms 229,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris inkl. moms 229,00 DKK

Lagerstatus: På lager:  

2
Ved at købe optjener du: 4,58 DKK
Du skal være registeret som kunde for at benytte dette!
Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Koncentreret fiberholdigt foder til islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold og let arbejde

Icelandic Nature er en koncentreret, fiberholdig müsliblanding beregnet til udvoksede Islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold eller let arbejde. Består af råvarer rige på essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer og mineraler samt fibre, som bidrager til en god og naturlig fordøjelse.

Icelandic Nature har et lavt energiindhold (kalorieindhold) og et højt indhold af vitaminer og mineraler. Icelandic Nature er dækkende ved en lille daglig mængde, og kan bruges som eneste foder ved siden af græs eller hø/wrap, og er derfor ideel til heste, som skal begrænse kalorie- eller sukker/stivelsesindtaget.

Flere forskellige urter samt en patenteret antioxidantpakkke (QLC) er tilsat for at støtte den islandske hests generelle velbefindende. QLC (Quality Life Care) er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter. Indholdet af frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten. Derudover indeholder Icelandic Nature Actisaf gærkultur for at understøtte et stabilt tarmmiljø.

 

Foderanbefaling og indhold:

Se vedhæftet billeder