Eggersmann Mash

Eggersmann Mash

Eggersmann Mash
Pris inkl. moms 164,75 DKK

* Påkrævede felter

Pris inkl. moms 164,75 DKK

Lagerstatus: På lager:  

2
Ved at købe optjener du: 3,30 DKK
Du skal være registeret som kunde for at benytte dette!
Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Den traditionelle Eggersmann Mash er baseret på hvedeklid, hørfrø, havre og salt. Denne særlige blanding er forbedret ved tilsætning af urter, ekstruderet hørfrø og EMH.

De traditionelle ingredienser i EMH Mash understøtter hestens sundhed. I årtier har erfarne hestefolk og dyrlæger brugt Mash med stor succes i forebyggelse og behandling af tarmsygdomme.
EMH Mash regulerer tarmfunktionen og kan gives efter anstrengende aktivitet, forstoppelse, operation, som et mellemmåltid, eller bare som et lunt måltid i dårligt vejr. EMH Mash støtter tarmfloraen og sikrer en god fordøjelse.
Du kan anvende Mash præventivt. Giv din hest Mash en gang om ugen. Eventuelt i stedet for et måltid af den daglige kraftfoderration. Giv Mash for at støtte mavens aktivitet, hjælpe med at forhindre stofskiftesygdomme og give en skinnende pels.
EMH Mash er meget appetitlig og velsmagende. Den kan derfor nemt anvendes til kræsne heste, heste med tand, kæbe eller tygge problemer og ikke at forglemme ældre heste. De kan alle drage fordel af den bløde konsistens.

Anbefalet fodring

100 - 300 g pr 100 kg kropsvægt.
EMH Mash blandes godt med varmt vand. Derefter skal det trække i minimum 15 minutter. Udfodres håndlunkent.