Show/Hide Filter

Redekasser

Har du æglæggende høns, har du brug for en praktisk redekasse. Høns lægger æg, uanset om du har en redekasse eller ej, men med en god redekasse, er du sikret, at æggene ikke bliver lagt rundt omkring, hvor du ikke kan finde dem. Samtidig er du også sikret, at æggene ikke bliver lagt, hvor de nemt går i stykker. Med en redekasse fra L-H Foder har du nem adgang til æggene, og hønsene har nem adgang til kassen. Du kan få redekasser med flere rum og med plads til få eller mange høns, afhængig af hvad du og dine høns har behov for.

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Løse måtter til redekasser

Det er også i denne kategori, du finder løse måtter til din redekasse. De fås naturligvis i flere størrelser og til redekasser med flere rum. Så husk at tjekke størrelsen, når du bestiller.

Et varmt leje til hønsene

Du kan også hos L-H Foder købe et produkt, du kan lægge som et varmt og godt leje til dine høns. Et nedbrydeligt produkt, der bliver til en fantastisk god kompost til din køkkenhave, og det endda hurtigere end spån eller træpiller. Endvidere sikrer det en høj hygiejne i dit hønsehus eller din hønsegård.