Show/Hide Filter

Foderautomat til året rundt

Vil du hjælpe fuglene igennem en kold vinter, eller nyder du blot synet af dem på din terrasse om foråret? Uanset hvad, er en foderautomat perfekt til formålet. Hos L-H Foder finder du mange forskellige foderautomater til vildfuglene i din have.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 63 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 63 produkter pr. side

Det er svært for fuglene at finde ordentlig føde, når jorden er kold og hård samt dækket af is eller sne. Derfor er nogle fuglearter afhængige af godhjertede menneskers hjælp til at finde mad. Du kan hjælpe fuglene med et foderbræt eller en foderautomat i din have – det tiltrækker også flere fugle til din have.

Foderautomater til de vilde fugle

Når det kommer til foderautomater findes der mange forskellige typer. Først og fremmest kan du vælge foderautomat efter, hvilken type foder du vil bruge. Du kan nemlig både finde foderautomater til nødder, frø, brød og frugt.

Hernæst kan du vælge, om foderautomaten skal have huller og siddepinde til fuglene, eller om den skal have net. Til de helt frosne dage, kan du også med fordel have en vandautomat eller et vandbassin til fuglene. Et foderbræt kan også være skønt, hvis du søger noget større og mere permanent dekorativt i din have. Fordelen ved en foderautomat eller et foderbræt er, at de kan bruges året rundt. Om vinteren sørger de for fuglenes overlevelse, og om sommeren skaber de liv og lyd med fuglekvidder i haven.