Show/Hide Filter

Fuglehus

Elsker du fugle, og vil du gerne give dem et varmt bosted eller et trygt sted at lægge æg? Med et fuglehus eller en redekasse kan du gøre netop dette. Hos L-H Foder har vi et stort udvalg af fuglehuse, så du er garanteret at finde en favorit til din have. Vi har både åbne og lukkede fuglehuse – og endda også nogle med glasvægge. Der findes utroligt mange forskellige former for fuglehuse og redekasser. Derfor må du overveje, om du har planer om at bruge husene til fodring, beskuelse eller udelukkende som uforstyrret bosted.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 ud af 41 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 ud af 41 produkter pr. side

Fuglehuse

Nogle fugle har brug for et sted, hvor de kan hvile – især henover vinteren. I den forbindelse kan du gøre en stor forskel med et fuglehus i din have. Ud over at give fuglene et hjem, skaber et fuglehus også stemning med liv og fuglesang i haven om sommeren. Et fuglehus kan tilmed også være en pyntegenstand i din have. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige farver, typer og design. Lige meget om du ønsker et hængende eller stående fuglehus, finder du det hos L-H Foder, hvor vi har mange forskellige varianter. Redekasser

De fleste fugle er gode til at lave reder, men for mange fugle er det utrygt pga. fjenderne. Med en redekasse skaber du trygge rammer både for fugleungens udklækning og den første tid. Redekasser skaber en hyggelig atmosfære i haven, når de første fugleunger begynder at titte ud. På den måde kan du, sammen med din familie, følge med i fugleungernes udvikling lige fra udklækning.

Foderbræt

Vil du gerne have maksimalt udsyn til vildfuglene i din have, eller vil du blot hjælpe dem gennem frostperioderne? Et foderbræt er helt åbent og lader dig hermed se fuglene, imens de nyder godt af de lækkerier, du har lagt ud. Med et sådant bræt sørger du for, at fuglene klarer sig igennem vinterens ellers foderfattige perioder.