Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra L-H FODER. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og L-H FODER.

Priser og betaling i DK

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, Maestro, American Express
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Vigtigt for Visa Electron og Mastercard:

Reservationer: Når du betaler med disse kort, reserverer din bank pengene til os, indtil vi fakturerer og afsender til dig og dermed hæver pengene. Denne reservation forsvinder af sig selv efter ca. 30 dage, hvis din ordre af en eller anden grund ikke bliver afsendt og faktureret. Bemærk, at det ikke er L-H Foder der laver reservationen, og at reservationen kun findes i din bank.

- Kontanter. Kun ved afhentning i butik.

- Bank overførsel. Ved denne betalingsform skal beløbet være overført til konto 9070-2073780546 inden ordren ekspederes.

- Viabill - op til 2 års kredit/Delbetaling

Særligt vedørende betaling med Viabill Kredit

Med Viabill kan du dele betalingen i op til 24 rater (2 år) uden renter eller gebyrer. Hver måned skal du betale minimúm hvad der svarer til 1/24 del af det samlede ordrebeløb. Du kan dog altid indbetale et større beløb eller hele restsummen når det passer dig.
Kreditvurdering foretages før kreditten godkendes, og godkendelsen afgøres udelukkende af ViaBill.

Ved valg af ViaBill kredit, forfalder første delbetaling 14 dage efter L-H Foder har afsendt varen, og de efterfølgende delbetalinger med 1 måneds interval. Betalingsbeløbet og evt. gebyrer skal være indbetalt senest på forfaldsdatoen via det angivne FI-kort, som er udsendt til den af debitor angivne e-mail.

Såfremt betalingsbeløbet ikke betales rettidigt, tilmeldes handlen automatisk ViaBills betalingservice, hvorved beløbet denne gang og fremover automatisk hæves på det i forbindelse med købet anvendte betalingskort inklusive et betalingsgebyr på kr. 39,- pr. betaling hvorved rykkergebyrer og morarenter iht. dansk rentelovgivning undgås (sålænge kortet er aktivt). Kan hævning via det anvendte betalingskort ikke gennemføres, indleder ViaBill en rykker- og inkassoproces i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Vælger du Viabill som betalingsmetode overgår fordringen til Viabill og alle fremtidige henvendelser vedr. din betalingsaftale skal ske direkte til Viabill.

Du kan læse samtlige betingelser for anvendelse af Viabill her: http://viabill.com/kredit


Alle priser er i DKK inkl. moms. Alle priser er dagspriser og opdateres jævnligt.

Priser og betaling ved salg til øvrige EU lande
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

 • Kreditkort - anbefales
 • Bank overførsel

Alle priser er i DKK inkl. moms. Levering i alle EU-lande til private sker inkl. moms.
Priser og betaling ved salg til Norge
Alle priser i vor webshop er i DKK inkl. moms (mva). Da du ikke skal betale dansk moms
ved levering til Norge bliver din pris fratrukket 25% (mva) på regning og ordrebekræftelse.
Du skal dog påregne selv at betale den norske moms i Norge ved afhentning af pakken.

Bank information
Sparekassen Danmark, DK-8000 Aarhus C, reg.nr. 9070 konto nr. 2073780546
SWIFT Code: VRAADK21
IBAN: DK9781392073780546 
 
 
Forsendelser i Danmark

 • Kr. 50,- indtil 4,9 kg.
 • Kr. 70,- indtil 14,9 kg
 • Kr. 90,- indtil 20 kg
 • Kr. 150,- indtil 30 kg
 • Over 30 kg - fragt oplyses efter indtastning af postnummer. Dog kan vi ikke tilbyde levering til ikke brofaste øer, af forsendelser der vejer over 30 kg.

Ved et køb på samlet Kr. 500,- inkl. moms, af varer der samlet vejer mindre end 20kg, er der fragtfri levering - NB Gælder dog ikke volumenvarer, derfor kan der komme fragt på varer der ikke fysisk vejer 20kg. Ring hvis du er i tvivl. Ved køb af artikler der samlet vejer 30 kg eller mere betales fragt efter vægt. Fragten oplyses når du har indtastet din adresse og skal vælge leveringsmetode.

Levering til pakkeshop: Du kan vælge levering til pakkeshop og du kan vælge hvilken du ønsker under leveringsmetode. Der skal gøres opmærksom på, at der er et begrænset antal kilo pakken kan veje ved denne forsendelse, herunder også en begrænsning af størrelsen på pakken jvf. PostNord.

Leveringsbetingelser: L-H Foder bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1-3 hverdage. Ordrer bestilt inden kl. 12.00 afsendes samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdag og helligdage er dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter afsendelse. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom haveredskaber og kradsetræer kombineret med andre produkter, kan der forekomme 2 leveringer. Såfremt der opstår længere leveringstid pga. bestillingsvarer eller restordrer vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute.

Pakker til hjemmelevering vil blive flexleveret - og bliver med andre ord stillet uden kvittering. Hvis du ikke kan være hjemme ved levering eller hvis pakken ikke kan stilles forsvarligt, herunder med omtanke på vejr og potentielt tyveri, opfordrer vi til at der vælges levering til anden adresse f.eks. arbejde eller nabo. En evt. genudkørsel vil ske for egen regning, dette er også gældende hvis pakken ikke kan leveres. I bemærkningsfeltet er det muligt at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende. Her er det også muligt at tilføje et evt. telefonnummer og en besked om at fragtmanden skal ringe 30min. før ca. levering. Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre leveringen, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken. Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan afhentes når du har modtaget en mail eller en sms fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning.

Det er vigtigt at du altid kontrollerer dine varer, inden du accepterer modtagelsen af disse. Hold øje med indpakningen er intakt og ikke repareret. Hold øje med "skjulte skader", hvor en skade kan være påført varen uden synlige tegn på emballagen. Her råder vi dig til at pakke varen ud, inden du accepterer modtagelsen af varen.

 

Forsendelser i Sverige:

Vi gør opmærksom på at fragtfri levering ikke gælder for Sverige, og der vil blive opkrævet fragt inden levering iflg. nedenstående liste. Volumenvarer kan ikke sendes til Sverige.

 • DKK   79,- indtil   0,9 kg.
 • DKK 109,- indtil   4,9 kg.
 • DKK 139,- indtil   9,9 kg.
 • DKK 159,- indtil 14,9 kg.
 • DKK 219,- indtil 20,0 kg.

 

Forsendelser i Norge:

Vi gør opmærksom på at fragtfri levering ikke gælder for Norge, og der vil blive opkrævet fragt inden levering iflg. nedenstående liste. Volumenvarer kan ikke sendes til Norge.

 • DKK 210,- indtil 10 kg.
 • DKK 300,- indtil 20 kg.
 • DKK 375,- indtil 30 kg.
 • DKK 450,- indtil 40 kg.
 • DKK 500,- indtil 50 kg.

 

Forsendelser i Finland:

Vi gør opmærksom på at fragtfri levering ikke gælder for Finland, og der vil blive opkrævet fragt inden levering iflg. nedenstående liste. Volumenvarer kan ikke sendes til Finland.

 • DKK 275,- indtil 5 kg.
 • DKK 425,- indtil 20 kg.


Fortrydelsesret

L-H FODER giver dig 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du har modtaget dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, og meget gerne med en kopi af fakturaen, alternativt kan du oplyse fakturanr. og dato.

I forbindelse med Forbrugeraftaleloven som trådte i kraft den 13. juni 2014, har du en fortrydelsesfrist på brugte varer på 14 dage ved internethandel. L-H FODER vil i denne forbindelse vurdere den returnerede vare og tage kompensation, svarende til den eventuelle værdiforringelse, brugen har medført.

Dækkener og sadler skal være prøvet uden at komme direkte i kontakt med hesten, d.v.s. at et underlag er påkrævet. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og det er dit ansvar, at varen er forsvarligt pakket og ikke bortkommer undervejs. Vi anbefaler derfor at du sender som pakke der kan spores. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage tilbagebetaling til det betalingskort du anvendte til at betale for varen. Hvis du har betalt via bankoverførsel skal du oplyse dit bank kontonr.

Der er mulighed for gratis returforsendelse indenfor 8 dage fra varemodtagelsen, når det drejer sig om køb for over 499,- af tøj, fodtøj og rideudstyr (ikke staldartikler) op til 20kg. Rekvirer returlabel på info@lhfoder.dk. Hvis returnering sker senere end 8 dages fristen men ved brug af returlabel, vil der blive fratrukket 50,- i det returnerede beløb. Returpakken skal indleveres hos PostNord.

Undtagelser: I følge gældende lovgivning om hygiejne og fødevaresikkerhed, gælder fortrydelsesretten ikke på foder og tilskud. Plejeprodukter der har fået brudt forsegling eller plombering har man ligeledes ikke fortrydelsesret på.

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra L-H FODER anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker udfra den valgte forsendelsesform.
Hvis varer bestilles, men ikke bliver afhentet på posthuset/i pakkeshoppen, vil kunden blive afkrævet kr. 150,- til dækning af omkostninger forbundet med håndtering af ordren.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos L-H FODER overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Eventuelle skader på forpakningen sket under transport skal altid påtales overfor postvæsenet/transportøren ved modtagelsen af varen.

Reklamation

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder L-H FODER returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra L-H FODER skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til L-H FODER. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som L-H FODER har stillet dig i udsigt.

Aftaleindgåelse
Personer over 18 år, kan indgå aftaler med L-H FODER. Alle aftaler indgås på dansk, og når du handler hos L-H FODER gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. L-H FODER gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og L-H FODER, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Abonnement

Aftale om abonnement kan kun indgås hvis du aktivt har bedt om dette, og har markeret at du har læst salgsbetingelserne og er bekendt med at L-H FODER løbende kan trække det aftalte beløb ved levering af de aftalte varer i det aftalte interval. Det fremgår af den enkelte vare, om der er mulighed for fast levering via abonnement og du skal selv vælge leveringsinterval.

Vi sender dig en bekræftelse på email, når du bestiller dit abonnement. Inden vi afsender varen til dig og trækker pengene på kortet, får du besked om, at der er varer på vej til dig.

Det er nemt at holde pause, fremrykke eller opsige dit abonnement. Alle ændringer kan foretages via Min Konto på L-H FODERs hjemmeside.

Du skal dog senest lave ændringerne 2 hverdage før planlagt afsendelse af din næste ordre. Opsiger du eller ændrer du aftalen i tiden mellem varen er afsendt fra L-H FODER til den er leveret, skal du selv sørge for at levere den tilbage.

Betaling af abonnement

Tegner du abonnement hos L-H FODER, kan du kun betale med kort. Anvender du Visa Electron, skal du sikre dig, at kortet er godkendt til abonnementsbetaling. Kontakt evt. din bank.

Ved tilmelding af abonnement skal du indtaste: kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på dit betalingskort. Du giver L-H FODER tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne hos ePay, og accepterer at der er tale om en tilbagevendende betaling. Vi hæver beløbet når abonnementsleveringen afsendes fra os. I tilfælde af du har afmeldt, holder ferie og andet, hæves der selvfølgelig ikke på kortet. Husk afmelding skal ske senest 2 hverdage før planlagt afsendelse fra os.

Det påhviler dig som kunde at sikre, kortet er gyldigt og ajourført. Får du nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne under Min konto hos L-H FODER. Når du vil ændre dine kortoplysninger bliver dit abonnement slettet, og et nyt oprettet, som du skal godkende med de nye kortoplysninger.

Hvis L-H FODER ikke kan gennemføre en betaling ud fra dine angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero, og du vil modtage en besked pr. email. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kan gennemføres.

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies" - de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. "Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

Hos L-H FODER anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med L-H FODER, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos L-H FODER og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for L-H FODER har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos L-H FODER er virksomhedens direktør. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til L-H FODER videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos L-H FODER har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til L-H FODER via e-mail info@lhfoder.dk.

Tegner du abonnement hos L-H FODER, kan du kun betale med kort. Anvender du Visa Electron, skal du sikre dig, at kortet er godkendt til abonnementsbetaling. Kontakt evt. din bank.

Ved tilmelding af abonnement skal du indtaste: kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på dit betalingskort. Du giver L-H FODER tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne hos ePay, og accepterer at der er tale om en tilbagevendende betaling.

Vi hæver beløbet når abonnementsleveringen afsendes fra os. I tilfælde af du har afmeldt, holder ferie og andet, hæves der selvfølgelig ikke på kortet. Husk afmelding skal ske senest 2 hverdage før planlagt afsendelse fra os.

Det påhviler dig som kunde at sikre, kortet er gyldigt og ajourført. Får du nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne under Min konto hos L-H FODER. Når du vil ændre dine kortoplysninger bliver dit abonnement slettet, og et nyt oprettet, som du skal godkende med de nye kortoplysninger.

Hvis L-H FODER ikke kan gennemføre en betaling ud fra dine angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero, og du vil modtage en besked pr. email. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kan gennemføres.