Show/Hide Filter

Hegn til alle formål

Hos L-H Foder finder du alle typer for hegn til lige netop det formål, du skal bruge det til. Om du skal holde dine får, høns, heste, kaniner eller andre hus- eller kæledyr inde, eller om du skal holde vildtet ude, eller om du bare vil indhegne din have. Hos L-H Foder har vi det hele. Alt fra hegnspæle, strømgivere over tråd og hegnsværktøj til låger og andet tilbehør finder du her hos os. Du kan bruge menuen til venstre til at indsnævre emnerne, så du kan bevare overblikket og kun få vist det, som du er på markedet efter. For udvalget er stort.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 841 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 841 produkter pr. side

Hvilket hegn skal du vælge?

Hvilket hegn du skal vælge, afhænger selvfølgelig af formålet med hegnet. Hvis det er til at holde dine høns og kaniner inde med, skal det være et trådhegn, er det til din voliere, er det volieretråd. Er det til får eller lidt større dyr, eller til at holde vildt ude, skal du vælge dyrehegn, og er det til at indhegne haven med, så er det havehegnet, du skal have fat i.

Stort udvalg i havehegn

Inden du vælger havehegn, skal du gøre dig klart, hvilke behov det skal opfylde. Skal det læ for vinden, skal det skærme for trafikstøj, eller skal det bare være et naturligt skel fra offentlig vej eller naboen til din have? Eller er det for at holde hunden inde? Betyder udseendet noget, eller skal det bare være praktisk? Hos L-H Foder kan du f.eks. finde et galvaniseret hegn til at holde hunden inde på din egen grund, som kan stå synligt, eller det kan stå inde i hækken, så det ikke kan ses. Du kan også få materialer til et hegn, der kan lukke af for lyd og nysgerrige blikke. F.eks. kan du lave et hegn af hegnspæle. Du skal dog være opmærksom på, at sætter du et hegn eller plankeværk op i skellet ind til din nabo, må det ikke være over 2 m højt, med mindre du har fået tilladelse til det fra din nabo. Sætter du det inde på din egen grund må det være 1,8 m højt plus afstanden til skellet. Det er dog altid en god idé at snakke med din nabo om det alligevel, hvis du vil bevare det gode naboskab.

Hegn til at holde dyrene inde og vildtet ude

Du kan også hos L-H Foder finde dyrehegn, trådvæv og volieretråd. Igen kommer valget af hegn an på, hvilke behov hegnet skal opfylde. Skal du f.eks. holde dine svære, tunge høns inde, kan et trådvæv til fjerkræ i en relativ lav højde være et udmærket valg, men skal det samtidig også holde Mikkel ræv ude, kan volieretråden være et bedre valg, da det er stærkere. Endvidere bør hegnet være mindst to meter højt, da ræve kan klatre, og endvidere gravet 40 cm ned, for ræve kan også grave.

Fladbånd, elektriske hegn og alt det andet

Du kan selvfølgelig også finde både fladbånd til hestefolden, alt udstyr til det elektriske hegn og alt værktøjet, du har brug for til at sætte dit hegn op med – lige fra farmertænger over fejlfindere til pælebor.