Show/Hide Filter

Dyrehegn

Når du gerne vil holde dyrene på et afgrænset område, så er dyrehegn den bedste løsning. Hos L-H Foder får dyrehegn i flere forskellige højder, tykkelser og længder og til flere forskellige formål. Det afhænger nemlig også af, hvilke dyr du gerne vil have spærret af for. Hegn alene gør det ikke. Derfor har vi også velegnede hegnspæle til at holde hegnet på plads på. Vi har også løsninger, hvor du får det hele – både tråd og stolper – nemt og hurtigt for dig at montere.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 113 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 113 produkter pr. side

Hegn til dine behov

Vi forhandler naturligvis dyrehegn til ethvert formål. Hegn kan anvendes til mange formål. Det er selvsagt velegnet til indhegning af dyr, men også til opsætning rundt om plantager, have og lignende, så du kan beskytte dine planter mod planteædende vildt. Det kan også indsættes i hækken og bruges til at holde hunden inde i haven.

Ret hegnet ud

For at rette dyrehegn, som kommer i ruller, ud, kan det være en god idé at rulle hegnet ud i fuld længde, vende det om, og rulle det det sammen igen, men med større omkreds end den, det blev leveret i. Så kan du fjerne de fleste spændinger i hegnet. Se vores store udvalg af dyrehegn her på siden.