Show/Hide Filter

Havehegn

Har du dyr, der stikker af, når chancen byder sig, eller sætter du bare pris på dit privatliv? Uanset hvad, kan et havehegn være en fornuftig investering. Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af forskellige typer hegn lige fra træstolper til galvaniseret eller pvc-belagt. Hos L-H Foder har vi havehegn i alle afskygninger. Vi har både høje, lave, lange og korte hegn til din have. På den måde kan du tilpasse dit køb, så du ikke ender med spild. For at finde det helt rigtige hegn til dine behov, bør du tænke på både holdbarhed, brug og udseende.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 39 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 39 produkter pr. side

Galvaniseret hegn

Hvis du leder efter et simpelt hegn, der er solidt og slidstærkt, er det værd at overveje et galvaniseret havehegn. Galvanisering beskytter nemlig mod rust og gør, at selv de tyndeste metalhegn holder længere. Du kan finde galvaniseret hegn i mange forskellige versioner. Her bør du både overveje din ønskede højde, men altså også længde og maskestørrelse. Hos L-H Foder har vi galvaniseret hegn i mange forskellige størrelse, så du er sikker på at finde det rette til dig.

PVC-belagt hegn

PVC-belægning bruges til mange ting, fordi materialet er et vidunder i sig selv. Især på hegn har en PVC-belægning mange fordele. PVC er først og fremmest yderst fleksibelt, men samtidigt stærkt isolerende og med stor bestandighed. Holdbarheden og modstandsdygtigheden ved hegn med PVC-belægning er ligeledes imponerende. Derfor er PVC-belagte hegn perfekte til områder med stærk belastning fra det omkringliggende miljø.

Raftehegn

Raftehegn af træstolper er en klassiker til de store områder. Hegnet er nemlig fantastisk dækkende, og passer derfor perfekt til dig, der sætter pris på dit privatliv. Hos L-H Foder finder du mange forskellige typer af træstolper til dit raftehegn. Du kan derfor tilpasse hegnet i størrelse, så det passer til dine behov. Hvad end du bor i et parcelhus eller en større landejendom kan du altså nyde effekten af et lækkert raftehegn.