Show/Hide Filter

Hegnspæle til at styrke hegnet

Til et solidt og holdbart hegn i naturområder og ved marker er ordentlige hegnspæle en nødvendighed. De sørger ikke blot for at holde hegnet på plads, men også for at styrke hegnet og forlænge dets levetid. Når det kommer til hegnspæle, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos L-H Foder finder du stærke hegns- og hestepæle af høj kvalitet og i pænt design. Vores udvalg byder på forskellige størrelser og modeller, så du er sikker på at finde det perfekte til dit hegn.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 85 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 85 produkter pr. side

Hegnspæle i forskellige størrelser

Der findes et hav af forskellige størrelser og tykkelser, når det kommer til hegnspæle. Inden du køber, kan det være en fordel at få fastlagt den størrelse, du har brug for. Ligeledes er robusthed vigtigt, hvis du vil have et hegn, der holder sig stående i mange år. Hos L-H Foder forhandler vi kun det allerbedste, og tilmed i flere forskellige former for træ. Hegnspælene er trykimprægnerede for høj holdbarhed og cylinderdrejede for flot design. Du får altså det bedste fra begge verdener.

Hestepæle

Som en variant til den klassiske hegnspæl finder du også hestepæle hos L-H Foder. Hestepælene er holdbare, nemmere at sætte på plads og har et system, der gør fastsættelsen af reb til en leg. Uanset om du mangler slidstærke hegnspæle eller smarte og praktiske hestepæle, bør du tjekke vores store udvalg hos L-H Foder.