Show/Hide Filter

Alt til hest & rytter

At holde hest er meget mere end bare hesten. Der skal masser af udstyr til – både til hesten, stalden og rytteren. Hos L-H Foder finder du et kæmpe udvalg af rideudstyr til både dig, din hest og til stalden – dér, hvor din hest opholder sig en stor del af tiden. På grund af det store, varierede sortiment har vi her til venstre inddelt kategorien i underkategorier, så du nemt kan få overblik og vælge ud fra dit behov. Hver underkategori kan endvidere filtreres efter farve, størrelse, mængde, eller hvad der nu giver mening. Alt hvad du finder i denne kategori er naturligvis af højeste kvalitet.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 7413 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 7413 produkter pr. side

Pleje og udstyr til hesten

Ligesom du selv, skal din hest også soigneres, og det har du brug for specielle produkter til. Hos L-H Foder kan du finde alt fra hovfedt og klippemaskiner til shampoo og balsam samt man- og haleglitter. Sadler, trenser, stigbøjler og bid er naturligvis også i vores store sortiment, samt alt hvad du skal bruge for at vedligeholde dem, så de kan holde i mange år.

Mad og drikke

Uden mad og drikke rider hesten ikke – kan vi fristes til at sige. Og her i butikken finder du alt til faget hørende. Her er både hø og granulat, fodertilskud, der kan afhjælpe din hests allergier, svamp eller andre gener, velsmagende tonic med vitaminer, fibermix og meget, meget andet. Og selvfølgelig også det, du skal servere maden i. Endelig er der også godbider. Dem kommer du ikke uden om, når du vil lære din hest nye kunster, eller hvis du bare vil forkæle den.

En sikker sport

Når du ridder, skal du selvfølgelig også være sikret. En ridehjelm er påkrævet. Vi har ridehjelme i mange design, og alle vores ridehjelme er naturligvis af højeste kvalitet. En ridehjelm skal beskytte dit hoved, hvis du falder af hesten, men også beskytte mod lavthængende grene og lignende. En sikkerhedsvest kan også gøre din ridetur mere tryg. Den beskytter din krop, hvis du falder af hesten. Ligeledes kan du finde lygter, refleksbånd og andet udstyr med reflekser og lignende. Alt sammen udstyr, der er med til at gøre din ridetur tryg.

Klæder skaber folk

Når det kommer til beklædningen, er vi også helt fremme i skoene. Du finder nemlig tøj til både den daglige ridetur, der er praktisk, men selvfølgelig også moderne, og beklædningen til, når du skal shows og lignende. Lige fra de pæne ridestøvler over ridehandskerne til den elegante dressurhat. Her er undertøj, overtøj, strømper, bukser, trøjer og toppe samt fodtøj. Til både sommer- og vinterbrug. Solskinsvejr og regnvejr. Og selvfølgelig også sporer og piske.

I stalden

Du har også behov for udstyr i stalden. Skabe og sadelbukke, hønet og poser, transportudstyr, spande og krybber. Alt det kan du finde i vores sortiment. Skal din hest underholdes, så prøv også at kigge i vores store udvalg af hestelegetøj. Er du til westernridning, så kan du hos L-H Foder også finde lækkert udstyr til den interesse. Når du køber ind hos L-H Foder, behøver du ikke gå ned på udstyr. Vi sender over hele landet og har hurtig levering, så du hurtigt kan komme ud at ride.