Show/Hide Filter

Grimer til din hest

Her på hjemmesiden finder du en bred vifte af solide og stærke grimer til gode priser. Hovedtøjet gør det langt lettere at håndtere din hest under ridning eller i folden. Det er behageligt for hesten at have på, og så ser det super flot og elegant ud. Vælg din hests nye hovedtøj mellem mange
stilfulde varianter.

 

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 310 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 310 produkter pr. side

Robust materiale

Hovedtøjets holdbarhed er vigtig for din egen sikkerhed, når du rider, og fordi hesten som regel har det på hele dagen. Læder, reb og nylon er gode og gedigne materialer, og dem finder du naturligvis også i vores webshop. Foring med blødt lammeskind er velegnet mod gnavesår på hesten, når den for eksempel transporteres rundt i hestetraileren.

Dekorativt design

Grimerne i vores udvalg er udsmykket, så hesten bliver præsentabel og flot til stævner. Her kan nævnes fængende farver og dekorative mønstre, for eksempel tern, hjerter og striber. Vi kan også fremhæve lækre lammeskindsdetaljer, skindende guldspænder og meget andet. Du finder også enkle design i afdæmpede farver til hverdagsridning og folden. Ud over vores store udbud af seletøj har vi også mange træktove, som kan føjes til, når du skal gå med din hest.