Show/Hide Filter

Hestedækken

Hvis du holder af din hest, er et dækken et nødvendigt tilbehør. Et dækken beskytter nemlig din hest mod vind og vejr, insekter og meget mere. Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af kvalitetsdækkener til dit og din hests behov.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 375 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 375 produkter pr. side

Det er vigtigt at sørge for, at din hest har en optimal temperatur, lige meget hvor i befinder jer. Det kan et ordentligt dækken klare. Hertil kan du med stor fordel vælge dit dækken efter, hvad din hest primært skal ”arbejde” med.

Beskyt mod vejret

I sne og slud skal hesten ud – hvis altså den har et dækken, der beskytter imod vejret. En hest har behov for at kunne bevare sin kropstemperatur. Derfor er det i koldt vejr vigtigt med et termodækken, og ligeledes i varmt vejr vigtigt med en cooler.

Hestedækken til specialbrug

Bruger du din hest primært til shows, sport, eller bare hyggeture? Uanset hvad, kan du finde et dækken hos L-H Foder, der passer. Vi har forskellige dækkener til showhesten, der er en anelse mere dekorative end de klassiske. Vores sports- og walkerdækken er primært designet til udevejret og er ofte regntætte letvægtsdækkener. Find dækkenet til din hest blandt det store udvalg hos L-H Foder.