Show/Hide Filter

Hestedækken

Hvis du holder af din hest, er et dækken et nødvendigt tilbehør. Et dækken beskytter nemlig din hest mod vind og vejr, insekter og meget mere. Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af kvalitetsdækkener til dit og din hests behov.

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Det er vigtigt at sørge for, at din hest har en optimal temperatur, lige meget hvor i befinder jer. Det kan et ordentligt dækken klare. Hertil kan du med stor fordel vælge dit dækken efter, hvad din hest primært skal ”arbejde” med.

Beskyt mod vejret

I sne og slud skal hesten ud – hvis altså den har et dækken, der beskytter imod vejret. En hest har behov for at kunne bevare sin kropstemperatur. Derfor er det i koldt vejr vigtigt med et termodækken, og ligeledes i varmt vejr vigtigt med en cooler.

Hestedækken til specialbrug

Bruger du din hest primært til shows, sport, eller bare hyggeture? Uanset hvad, kan du finde et dækken hos L-H Foder, der passer. Vi har forskellige dækkener til showhesten, der er en anelse mere dekorative end de klassiske. Vores sports- og walkerdækken er primært designet til udevejret og er ofte regntætte letvægtsdækkener. Find dækkenet til din hest blandt det store udvalg hos L-H Foder.