Show/Hide Filter

Hesteklipper - Når hesten skal trimmes

Din hest skal se godt og velplejet ud- og den skal klippes, når den trænger til det. Det gøres nemmest og giver det bedste resultat, hvis du bruger en hesteklipper af en god kvalitet.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 169 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 169 produkter pr. side

Brug en klipper med flere kamme til

Hestens pels er ikke ens på hele kroppen. Derfor bør du anskaffe dig et helt klippersæt med diverse kamme til. Har du det, kan du skifte kammene ud undervejs i klipningen og trimningen. Når du skifter kammene ud, kan du komme til at trimme pelsen både omkring hovene, på selve kroppen og på det følsomme hoved.

Brug professionelt udstyr

En hesteklipper skal være skarp, klippe og trimme præcist, og så skal den samtidig være tilpas skånsom. Skal du selv stå for klipningen, så er det vigtigt, at du har noget godt udstyr til at gøre det med. Vi fører forskellige kvalitetsklippere. Du kan både finde nogle med ledning og nogle, som kører på batterier med lang arbejdstid. Du kan også finde ekstra kamme og en god olie at smøre klipperen med. Det er nødvendigt for et optimalt resultat. Find det rette klippeudstyr, når det er tid til, at hesten skal klippes og trimmes.