Show/Hide Filter

Longering

Når du skal træne en ung hest, motionere den voksne hest eller give den intensiv træning i en bestemt disciplin, så brug longering. Til den bedste longerings-træning har du brug for det rette udstyr.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 ud af 42 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 ud af 42 produkter pr. side

Træn din hest sikkert og skånsomt.

Din hest skal ikke være i tvivl om, hvem der kontrollerer den. På den anden side skal den heller ikke lide overlast, når du træner med den i linen. Derfor er det vigtigt, at du ifører hesten det rigtige hovedtøj eller gjord og dækken. Det skal netop kunne få hesten til at mærke din dominans, men endelig ikke være ubehageligt. Det er vigtigt for, at du og hesten kommer til at samarbejde.

Start tidligt med træning af din hest

Det er den bedste garant for succes med longeringen, at du starter med at træne det, lige så snart unghesten er klar til det. Gør det gerne, når den er mellem 2 og 3 år. Der kan du stille og roligt begynde og derefter bygge træningen op.

Find alt udstyret her

Alle former for liner, gjorder, dækkener, hovedtøj og så videre føres her. Det kan sikre dig de bedste træningsbetingelser både for dig og for din hest. Det bedste træningsudstyr giver det bedste resultat.