Show/Hide Filter

Find den rette sadel og tilbehør

Når du skal til hest, er det vigtigt med en korrekt sadel, der passer til både dig og din hest, og er behagelig for jer begge. Det er altså ikke ligegyldigt, hvilken sadelstørrelse, du køber. Så at sige, er det ikke uden betydning for dit sadelkøb, om du har en større hest eller en pony.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 464 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 464 produkter pr. side

Den rette størrelse

Har du en pony, er det vigtigt, du køber en ponysadel, der er lavet specielt til de mindre heste. Dog er det ikke blot størrelsen på hesten, der bestemmer den korrekte størrelse. Som rytter bør du også finde ud af, hvilken størrelse der passer bedt til størrelsen på din egen bagdel, så du hverken sidder for løst på hestens ryg, eller sidder for sammenklemt med en for lille sadelstørrelse.

Forskellige sadeltyper

Ud over at være opmærksom på sadelstørrelser, findes der også flere typer, alt efter hvilken type af ridning, du primært dyrker. De forskellige typer kan være bedre til ridning som dressur eller spring, hvor der er forskellige funktioner, der egner sig bedre til henholdsvis den ene eller den anden type af
ridning. Materialet er også afgørende for dit sadelkøb. Hos os kan du både købe modeller i læder og modeller i ruskind med implementerede luftsadelpuder, der skal gøre rideture mere behagelig for både dig og hesten.

Sadeltasker som praktisk tilbehør til din ridetur

Skal du på en lille udflugt på ryggen af en hest, kan det være rart at slippe for at have alle dine ting med i rygsækken, når du ridder. Her kan det være praktisk at købe en
sadeltaske, der kan monteres fast på din sadel.

Vi sælger sadeltasker i alverdens størrelser og modeller, hvad end du er til de enkelte og små, eller du ønsker en taske er både rummelig og har mange lommer. Eksklusivt sadeltilbehør. Find masser af kvalitetstilbehør til hestesadler i kategorien ’Sadel tilbehør’ i vores webshop. Vi har blandt andet et bredt udvalg af moderne sadelunderlag og sadelpads til attraktive priser. Her finder du modeller med smarte funktioner til ethvert behov.

Skridsikre sadelunderlag

Underlagene fra vores sortiment af sadeltilbehør beskytter mod sadeltryk, sved, snavs og sår. De er bløde og smukke og passer til forskellige former for ridning. De forskellige dæklag til at lægge under sadlen har varierede fordelagtige funktioner. Blandt andet har vi lagt vægt på underlag, der absorberer sved, regulerer temperaturer, tørrer hurtigt, er åndbare og antibakterielle. Du finder materialer som lammeskind, bomuld, polyester og velcro i vores udvalg. Mange af materialerne tåler vaskemaskine.

Solide sadelpads

Sadelpads fra vores hjemmeside er luksuriøse og effektive. De er designet til at undgå glidninger og sikre optimal stabilitet mellem sadel og hest. Vores pads absorberer stød fra sadlen og fordeler din vægt jævnt under ridning. På den måde bliver både din og hestens ryg aflastet bedst muligt. Vores pads har lækre detaljer såsom stilsikre farver, materialer som ruskind og lammeskind, anti-slip, luftkanal-system og polstring med memory-skum. Optimer rideturen med lækkert, nyt sadeludstyr her fra hjemmesiden!