Show/Hide Filter

Trenser til hverdag og til pænere brug

Trenser er nødvendige. Du bruger dem dagligt, og derfor skal de også kunne holde til en del. De skal være fremstillet af et solidt materiale og være særdeles slidstærke.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 331 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 331 produkter pr. side

Trenser til hverdagsbrug

Til hverdag er det ikke så vigtigt, hvordan seletøj og grimer ser ud. Det skal bare være det. Det skal fungere, og det skal være solidt. Desuden er det af virkelig stor vigtighed, at den sidder så komfortabelt på hesten som muligt. Vi fører mange gode og stærke modeller. Udformningerne og designet kan variere, men der er lagt stor vægt på kvalitet og på pasform.

Til opvisning og stævner

Alle vore grimer og seletøj er flotte, men de bliver jo både slidte og beskidte af at blive brugt så hyppigt. Derfor kan du med fordel have et sæt, som kun bruges til særlige lejligheder. Det kan være en, som er magen til den, du bruger til hverdag, fordi den sidder perfekt, og fordi hesten er vant til den. Det kan også godt være, at den gerne må være lidt mere pyntet. Skal den det, har vi flere virkelig smukke at vælge imellem. Find den, der passer bedst til netop din hest.