Show/Hide Filter

Hestefoder som giver en sund hest

Her har vi samlet alt det gode til din hest. Heste er forskellige ligesom alle andre dyr. Deres størrelse, alder og helbred stiller krav til typen af foder. Når din hest skal være en sund, smuk, stærk og veltilfreds hest, så er det vigtigt, at den får den rette foder og en varieret kost. Dem, der siger, at hunden er menneskets bedste, har aldrig haft en hest. En hest kan blive din ven for livet. I kan komme utroligt tæt på hinanden og få et lige så nært forhold, som nogle mennesker har til deres hund.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 1249 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 1249 produkter pr. side

Heste kan være kræsne

Nogle heste – faktisk de fleste – er kræsne og spiser kun, det de vil. Og du kan ikke få, den til at spise noget, den ikke vil. Du kan trække den til truget, men du kan ikke tvinge den til at spise. Hos L-H Foder finder du velsmagende foder, som din hest vil elske, samtidig med at det har den rette næringssammensætning.

Heste med specielle behov

Der er stor forskel på, hvilket foder din hest skal have, alt efter om den er meget aktiv, om den er drægtig eller har føl, som den dier, eller om den måske har allergi. Hos L-H Foder har vi et stort udvalg af foder til lige netop din hests behov.