Show/Hide Filter

Hold din hest sund med mineraler og vitaminer fra Salvana

Det er ikke altid sikkert, din hest får de mineraler og vitaminer, den har brug for, gennem dens normale kost. Specielt ikke i sommerperioden, hvis den primært går på græs hele dagen. Heldigvis kan du komme problemet til livs med ekstra kosttilskud til din hest.

 

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 35 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 35 produkter pr. side

Fås i mange varianter

Salvana fås i mange forskellige varianter, alt efter hvilken type tilskud din hest skal have. Dette fås blandt andet som bolcher, der kan gives som håndfoder, som slikbalje til ophæng i hestens stald, som almindelig supplerende foder eller som opblanding med hestens almindelige foder. Generelt fungerer produkterne til alle typer af racer og størrelser, uanset hvilken hest du har.

Kosttilskud til din hest

Med produkter fra Salvana fås der mange forskellige typer af kosttilskud udformet på forskellige måder, hvad end din hest har brug for vitaminer, mineraler, calcium eller noget helt fjerde. I mange typer foder er der som regel sørget for den rette mængde vitaminer og mineraler, men din hest kan sagtens have yderligere brug for det ene eller det andet. Specielt i sommerperioden, når den primært lever af græs.