Show/Hide Filter

Urtefarm er det perfekte kosttilskud til din hest

Har din hest brug for et kosttilskud, finder du et stort udvalg hos os. Vi fører netop de produkter, der kan være behov i særlige situationer – og til din hests almene velbefindende.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 99 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 99 produkter pr. side

Der kan være mange grunde til, at din hest behøver et kosttilskud. Det er ofte nødvendigt, når hesten skal fole, har led problemer, nedsat immunforsvar, har infektion eller har sår, der skal hele. Mange af vores produkter inden for dette mærke tilfører de nødvendige vitaminer, antioxidanter og mineraler og kan anvendes som en del af det daglige foder.

Find det helt specielle kosttilskud, hvis din hest ikke er på toppen

Der kan være mange årsager til, at din hest i en periode har behov for kosttilskud. Hos os finder du produkter, der stabiliserer fordøjelsen, giver det nødvendige vitamintilskud, når hesten skal fole og sikrer en bedre sårheling, når uheldet har været ude og meget andet. Urtefarm leverer således kvalitets kosttilskud, som kan anvendes både på daglig basis og i kortere perioder, hvor et akut problem skal afhjælpes. Til alle produkterne er angivet den optimale dosis beregnet ud fra det, din hest vejer. Det sikrer, at du giver din hest den helt rigtige dosis - uden fare for overdosering.