Show/Hide Filter

Ridehjelme og andet sikkerhedsudstyr

Ridning er en skøn sport – men dog ikke helt ufarlig. Derfor er det nødvendigt med optimal sikkerhed. Hos L-H Foder finder du ridehjelme i forskellige størrelser og også andet sikkerhedsudstyr til ridning. Med en ridehjelm kommer du hurtigt op på hesten igen. Det vigtigste ved ridning er nemlig troen på, at du ikke kommer til skade, hvis du falder af. Find din næste ridehjelm i vores store udvalg af sikkerhedsudstyr hos L-H Foder.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 2066 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 2066 produkter pr. side

Ridehjelme med og uden hagerem

En hjelm er uden tvivl det vigtigste udstyr at have på, når du skal ride, og sikkerheden skal være i top. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan se smart ud samtidig. Hos L-H Foder har vi stærke hjelme i forskellige design, så du kan vælge den hjelm, der passer bedst til dig og din stil. Alle vores hjelme er sikkerhedsgodkendte. Alt efter, hvad du bedst kan lide, kan du derfor vælge hjelme både med og uden hagerem, men stadig være sikker på kvaliteten. Og stadig uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Andet sikkerhedsudstyr

Du bør også investere i andet sikkerhedsudstyr, hvis du eksempelvis skal ride i mørke eller tåge. Hos L-H Foder finder du både reflekser og lygter, så du er sikker på at blive set i trafikken – uanset vejr. Derudover har vi også sikkerhedsveste, rygbeskyttere og meget mere. Find alt det bedste til din næste ridetur lige her.