Show/Hide Filter

Ridestøvler til den kvalitetsbevidste rytter

Funktionalitet og finesse er to ting, der kendetegner ridestøvlerne i denne kategori. Støvlerne har enkle og tidløse designs og formår til stadighed at være i overensstemmelse med tendenser i moden. Materialerne er slidstærke og kan stå imod al slags vejr. De sikrer også en god og fast position i stigbøjlen. Her hos os finder du et varieret og nøje udvalgt sortiment af kvalitetsstøvler til forskellige ønsker og behov. Vi har fodtøj til både mænd, kvinder og børn.

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 20 ud af 166 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 20 ud af 166 produkter pr. side

Ridestøvler med mange forcer

Vi kan fremhæve mange fordele ved ridestøvlerne fra vores sortiment. Blandt andet finder du i kategorien:

 •  Fodtøj med perfekt pasform
 •  Støvler til ethvert budget
 •  Slidstærke, smudsafvisende og komfortable materialer
 •  Skridsikre og vandtætte skosåler
 •  Et bredt udvalg af lækre materialer, mærker og højder på støvlerne
 •  Forskellige lukningsmuligheder såsom snørebånd, velcrolukning, lynlås og elastik
 •  Tidløse og trendy design
 •  Ridestøvler, der er lette at rengøre
 •  Fodtøj til både mænd, kvinder og børn.

Når du vælger ridestøvler, er det altid en god idé at vægte skoenes praktiske funktion højest. Sko med vandtæt membran og svedtransporterende foring er for eksempel at foretrække, når du rider udendørs i vinterperioden. På den måde holdes fugt ude, og fødderne forbliver tørre og varme. Udøver du derimod meget traven i stalden, er støvler med en stødabsorberende sål at foretrække. Under hvert produkt finder du en lille beskrivelse af de enkelte støvlers praktiske funktion og force. Udseendet på ridestøvlerne her i webshoppen er vi meget glade for. Fælles for fodtøjet er et klassisk design og afdæmpede farver, og inden for det univers finder du mange varianter. Vælg for eksempel mellem støvler, der er kortskaftede og langskaftede, blanke og matte, rå og elegante, og almindelige og sofistikerede.

Gavnligt tilbehør til ridestøvler

I kategorien ’Ridestøvler og leggins’ kan du også finde brugbart tilbehør til ridestøvlerne. Ikke mindst flotte og velsiddende leggins i forskellige materialer såsom læder, fleece og kunstlæder. Du kan også med fordel investere i vores lækre sorte eller brune chaps i kernelæder, som har læderforing og en voksbehandlet overflade. Vores chaps har en fantastisk pasform og er meget funktionelle. Vi har også gavnligt tilbehør til at bevare støvlernes udseende eller endda gøre dem endnu flottere. Vi anbefaler skocreme til polering af dine sko, så de bliver skinnende blanke eller lædercreme, som fornyer læderets farve. Inden du tager skoene i brug, tilråder vi imprægneringsspray, som beskytter dine sko gennem lang tid. Har dine sko lynlås, kan du i webshoppen købe en spray til regelmæssigt at rense og smøre lynlåsen. Har dine sko snørebånd, kan du friske dem op ved at købe nye snørebånd separat her på hjemmesiden. Til transport af fodtøjet anbefaler vi en støvletaske, som vi har i forskellige størrelser her i kategorien. Støvletasken beskytter på optimal vis skoene mod vand og snavs. Lad dig rive med af vores skønne univers af ridestøvler og forskelligt tilbehør.