Hornum Pyntebark De Luxe 70ltr

Hornum Pyntebark De Luxe 70ltr

Hornum Pyntebark De Luxe 70ltr

Special Price Pris inkl. moms 99,75 DKK

Pris: Før pris 124,75 DKK

ELLER

Lagerstatus: På lager:  

Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Fransk pinjebark, 20-40 mm.
Til dekoration i bede og krukker.

HORNUM® Pyntebark de luxe er en dekorativ, rød pinjebark, som stammer fra franske pinjetræer. Farven på de 20-40 mm store barkstykker er varm, rødbrun og står fantastisk flot til havens vækster. Den specielle sortering giver en flot virkning, som vil pynte og syne meget dekorativ.

HORNUM® Pyntebark de luxe kan anvendes til dekoration i bede, store krukker og plantekasser samt beskyttelse af følsomme planter i vinterperioden. I forårsperioden hindrer HORNUM® Pyntebark de luxe væksten af ukrudt og mindsker udtørring af jorden.

Det anbefales at gøde jorden med HORNUM® Havegødning eller HORNUM® Naturgødning inden udlægning af barken, idet denne bruger en del næring under nedbrydningsprocessen.
Undgå at gøde unødigt oven på barklaget, da barken ellers nedbrydes hurtigere. Hvis barken evt. er bredt ud omkring planter, gødsk da kun i områderne lige omkring planterne. Ydermere er det meget vigtigt, for at opnå et smukt resultat, at fjerne flerårigt ukrudt (f.eks. skvalderkål, mælkebøtter og senegræs), da ukrudtet ellers vil vokse op gennem barken og eventuelt kan brede sig i barklaget.
For at hindre ukrudtet i at vokse op gennem barken anbefales, at barken er forholdsvis grov (eftersom grov bark hurtigt tørrer ud og små, nye ukrudtsspirer derfor vil visne) og at barklaget er på 5-7 cm.

Indhold: 70 liter

Barksort: 100% Pinus maritima
Finhedsgrad: 20-40 mm
Brugsvolumen: 70 liter