Chudleys Original 15 kg

Chudleys Original 15 kg

Chudleys Original 15 kg
Pris inkl. moms 349,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager:  

5
Ved at købe optjener du: 17,45 DKK
Du skal være registeret som kunde for at benytte dette!
Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Original er designet til til den aktive familiehund og til arbejdshundens mindre aktive perioder. Müsliens konsistens gør dette foder meget velegnet til selv kræsne hunde.

Beskrivelse:

Velsmagende, aromatisk og højt fordøjeligt müslifuldfoder baseret på mikroniseret korn og kylling samt essentielle fedtsyrer for sund hud og blank pels. Opfylder behovet for mineraler og vitaminer. 5-10 minutter inden fodring anbefales at blande med rigelig varmt vand. Madrester og kød kan indgå/erstatte en del af fuldfoderet. Som afveksling kan uden problemer kombineres med Chudleys Classic.

  • En meget populær og appetitlig opskrift.
  • Prebiotikum til forbedret fordøjelse.
  • Naturlige olier for flottere pels.
  • Til hunde, i moderat arbejde eller til arbejdshundens hvileperioder.

Chudleys foder til aktive hunde er designet til at forbedre din hunds udholdenhed og restitution med det formål at holde hunden skarp og effektiv hele dagen.

 Originaler designet til til den aktive familiehund og til arbejdshundens mindre aktive perioder. Ligeledes passer Original godt til hunde der ikke tolererer højt koncentrerede diæter. Original er fremstillet af kraftigt velsmagende kylling og er et rigtig dejligt måltid for din hund. Müsliens konsistens gør dette foder meget velegnet til selv kræsne hunde. Original er tilsat indgredienser til støtte for pels, hud, poter og lugtesans for at sikre den de bedste forudsætninger for et aktivt liv.

Dokument(er) i PDF format
Chudleys Original fodringsvejledning.pdf (112 kb)