Show/Hide Filter

Hundefoder og hundemad

Det kan ikke siges for tit: Menneskets bedste ven skal ikke have menneskemad, den skal have hundefoder. Hundefoder, der passer til dens alder, dens race, dens størrelse osv. Hos L-H Foder finder du hundefoder til lige netop din hunds behov. Samtidig kan du også finde de rigtige godbidder til den. Forkert foder kan have indvirkning på din hunds helbred, pels, tænder, vægt, energi, humør og meget mere. Det rigtige hundefoder er alfa og omega for din hund og dens velbefindende. Det ved vi hos L-H Foder. Derfor har vi et kæmpe udvalg inden for hundefoder. Du finder det hele her.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 515 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 515 produkter pr. side

Hvilket foder skal jeg vælge?

Når du vælger hundefoder, skal du først og fremmest vælge ud fra hundens alder. Hvalpe og unghunde skal i deres foder have de nødvendige næringsstoffer, de har behov for til at kunne vokse. Voksne hunde kan have forskellige behov. Får du ikke motioneret din hund nok, eller er den eller har tendens til at blive overvægtig, skal du vælge et light hundefoder. Ligeledes til din gamle hund, som måske ikke har så højt et energiniveau, som den har haft. Har din hund allergi, skal du naturligvis også have det med i tankerne, når du vælger hundefoder. Er du i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som er parat til at hjælpe dig.

Godbidder og tyggeben

Den hund skal også have godbidder og tyggeben. Det er ikke kun til forkælelse. Tyggeben og -pinde er med til at holde din hunds tænder rene og sunde og give en god mundhygiejne. Godbidder er også et vigtigt element i din hunds hverdag, f.eks. når du vil lære din hund nye kunster. For godbidder kan bruges både som lokkemiddel og som belønning. Hos L-H Foder har vi et stort udvalg af tyggeben og -pinde samt forskellige godbidder til din hund.