Show/Hide Filter

LIVE hundefoder for en sund og rask hund

Hundefoder fra LIVE er rig på smag og næringsstoffer. Foderet består af afbalancerede sammensætninger af naturlige ingredienser til hunden. Vælg mellem flere spændende valgmuligheder i vores webshop.

 

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Delikate smage til forskellige hunde

Ingredienserne i hundemaden fra LIVE er yderst velsmagende for dit kæledyr. De er tilpasset forskellige hunde. Til voksne hunde kan du vælge mellem ris og kødråvarerne laks, lam eller kylling. Til hvalpen i vækst eller seniorhunden er produkter med ris og kylling et godt valg. Al føden fra LIVE er velegnet til allergiske hunde. Har du en sensitiv hund, kan du med fordel investere i blandingen med ris og lam. Er din hund overvægtig, har dette mærke udviklet fedtreducerende og kaloriefattigt hundefoder med ris og kylling til den overvægtige hund.

Sunde råvarer

Hundefoderet fra LIVE indeholder forskellige sunde vitaminer og mineraler. Indholdet i foderet er nøje udvalgt til forskellige sundhedsfremmende formål. For eksempel styrker omega 3 hundens led, hud og pels, og probiotika fremmer hundens tarmflora. Under hvert produkt finder du en beskrivelse af produktet. Derunder er et vejledende skema over den anbefalede daglige fodermængde, der afhænger af faktorer som vægt, alder og race. Køb LIVE hundefoder her fra hjemmesiden, hvis du vil gøre din hund sund og veltilpas!

 

Hundefoder fra Live i mange forskellige varianter