Medium Adult 4kg

Medium Adult 4kg

Medium Adult 4kg
Pris inkl. moms 196,75 DKK
ELLER

Lagerstatus: På lager:  

Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Når din hund bliver 1 år gammel er den blev en stærk voksen hund. Især mellemstore racer er sultne efter eventyr, og har dårligt nok tid til at stoppe! Royal Canin Medium Adult hjælper med at stadig din hunds fysiske sult, uden dog at kunne gøre noget ved dens trang til at udforske.
Opskriften kan hjælpe med at støtte din hunds naturlige immunsystem med en blanding af antioxidanter og præbiotika. Mannan-oligosaccharider kan hjælpe med at understøtte fordøjelsessystemet, hvor et optimalt fiberindhold kan sikre sund fordøjelse.
Omega-3-fedtsyrerne i denne Royal Canin Medium Adult kan også hjælpe med at holde din hunds pels blank, så den ser lige så god ud som den føles på indersiden, hvilket understøtter sund hud.

Royal Canin Medium Adult i overblik:

  • Afbalanceret tørfoder til hunde (idealvægt 11-25 kg) i alderen 1-7 år
  • Specialudviklet til mellemstore racer: energi- og vitaminindholdet er ideelt tilpasset denne racestørrelse
  • Blanding af antioxidanter: E-vitamin og mannan-oligosaccharider kan understøtte naturligt immunforsvar
  • Sund hud: omega-3 fedtsyrer, såsom EPA og DHA, kan hjælpe med at bevare hudens og pelsens sundhed
  • Understøtter fordøjelsesfunktionen: med et afbalanceret fiberindhold


Royal Canin kvalitetsgaranti
Alle produkter fra Royal Canin gennemgår en grundig kvalitetskontrol for at sikre optimal fødevarekvalitet og for at levere foder, der passer til din hunds individuelle ernæringsmæssige behov og livsstil. Det betyder, at Royal Canin hundefoder tilbyder afbalanceret ernæring i høj kvalitet.

For mere variation med andre produktmuligheder
Royal Canin fås også i vådfoder med bidder i sauce, hvilket giver mulighed for at blande våd- og tørfoder. Følg blot vores retningslinjer omkring servering af foder for at sikre, at din hund får de ideelle mængder våd- og tørfoder til godt helbred.