Show/Hide Filter

Hundeudstyr og hundeartikler

Når du anskaffer dig en hund, har du også brug for udstyr. Ikke bare legetøj, madskål osv. Men også hundetegn, hundesnor og lignende ting, som er lovpligtige, hvis din hund færdes offentligt. Du finder det hele her. Både det lovpligtige, legetøjet og de praktiske ting til din hunds hverdag. Det mest basale du bør have til din hund, er hundetegn, halsbånd og snor. Endvidere er det en mad- og en drikkeskål. Selvfølgelig kan du vælge at bruge en plasticbøtte eller en tallerken. Men en skridsikker vand- og madskål er bedst, så hunden ikke kører sin madskål rundt i hele huset for at få den sidste krumme/dråbe med.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 3319 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 3319 produkter pr. side

Et sted at sove

Skal hunden ikke ligge i møblerne og ej heller sove i din seng, vil det være praktisk med et tæppe, en kurv eller lignende, der samtidig kan blive dens private sted, når den gerne vil være i fred.

Alt det sjove

Skal din hund have legetøj – og det skal den selvfølgelig – så har vi alt fra tov og bolde til pibedyr og meget andet.

Det praktiske

Men der følger også en praktisk side. Lopper og flåter skal måske bekæmpes eller forebygges. Er det en hunhund kan en løbetidsbuks og -indlæg måske blive en nødvendighed. Du finder det hele her på L-H Foder.