Show/Hide Filter

Et godt transportbur øger sikkerheden for din hund

Der findes mange forskellige modeller af bure eller bokse til transport af din hund. Mange har et større bur, der har en fast plads i bilens bagagerum, mens andre har behov for en mindre boks til lejlighedsvis transport til familiebesøg, eller hvis hunden skal til dyrlægen.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 62 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 62 produkter pr. side

Uanset hvilke behov du har, er det en sikker måde at transportere din hund på. Hunde kan blive forskrækkede og reagere uhensigtsmæssigt, hvis de ikke er vant til larmende trafikstøj og pludselige lyde. Derfor er det sikkert at have dem i buret eller boksen – uanset hvor lang turen er.

Vælg det rigtige transportbur til din hund

Når du skal vælge bur eller boks til din hund, skal du selvfølgelig afpasse denne til hundens størrelse og vægt og beslutte, om det skal være et permanent bur til bilen eller en mindre transportabel model. Er din hund ikke vant til at blive transporteret på denne måde, vil det være hensigtsmæssigt at starte med lidt tilvænning. Læg eventuelt et kendt tæppe eller et stykke legetøj ind i buret og start op med kortere ture, indtil din hund føler sig tryg under transporten. Vi fører mange forskellige modeller i flere størrelser og prisklasser.