Show/Hide Filter

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Hundekurv

Vil du gerne undgå en hund, der hellere vil sove i din seng end sin egen? Så sørg for at købe en hundekurv af god kvalitet. Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af lækre hundekurve i forskellige størrelser og materialer. Vi har derudover også både tæpper og puder til kurven. Uanset energiniveau har alle hunde brug for at kunne trække sig tilbage og slappe af i løbet ad dagen. Hvis du vil undgå at dette foregår i sofaen eller din seng, er en lækker hundekurv det smarteste valg. Vi har både bløde og hårde hundekurve hos L-H Foder. Find den perfekte til din hund her.

Den perfekte hundekurv

Med et så stort udvalg af hundekurve kan det nogle gange være svært at vælge den helt rigtige. Først og fremmest er det vigtigt at tænke over din hunds størrelse. Der findes nemlig både hundekurve til den store granddanois, men også kurve med lav indgang til eksempelvis en gravhund. Hernæst må du gøre dig klart, om du ønsker en blød eller en hård kurv. Med en hård kurv får du en holdbar seng til din hund, som kan bruges i mange år. Til gengæld behøver du ikke at tilkøbe ekstra puder, når du vælger en blød kurv.

Puder og tæpper

Det kan være en stor fordel at købe en pude og et tæppe til din hund. Vi har et stort udvalg, der indeholder både store og små puder og tæpper i skøn kvalitet. Nogle hunde har ikke behov for en kurv, men foretrækker en stor pude. Andre hunde har brug for en solid kurv, der kan gøres blød med et tæppe og en pude til bunden. Sidst, men ikke mindst er der også mange hunde, der bare hellere vil slappe af i sofaen. Hvis din hund falder under sidste kategori, kan du med fordel kigge på vores tæpper til at lægge over sofaen.