Show/Hide Filter

Gode hundekurve, der giver din hund en optimal søvn

Hundekurven er vigtig for, at hunden har et sted, hvor den kan slappe helt af. Kurven skal være hundens helle, og der hvor den kan gå hen, når den gerne vil være i fred. Samtidig er kurven selvfølgelig også med til at sikre, at din hund får en god søvn. Selvom hunde kan sove mange forskellige steder og på mange forskellige underlag, bruger de alligevel en del af deres tid på at ligge i deres kurv. Derfor er det også vigtigt, at du får valgt en god hundekurv til din hund. Vi har et stort udvalg af forskellige former for kurve. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde frem til den helt rigtige kurv. Vi har for eksempel kurve, der er store puder, og kurve, der er små huler, hvor din hund kan ligge helt i fred. Vi har også kurve i plastik, hvor du selv kan lægge et underlag i. Det er med til at gøre, at du kan sikre, at din hund kommer til at sove på det underlag, som den foretrækker allermest. Hundekurve i robuste materialer Når du har en hund, ved du sikkert, at det slider på møbler og gulv at have den. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 131 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 131 produkter pr. side

hundekurv i et robust materiale.

Det er med til at gøre, at du får en hundekurv, som din hund kan have glæde af i mange år fremover. Vi har hundekurve i en række forskellige materialer. Det er for eksempel tykt plastik, der er nemt at rengøre, og hvor den er ikke så let går i stykker. Det er også for eksempel nylonbelagt polyester. Det er ligeledes meget nemt at rengøre og kan sagtens holde til, at din hund flytter rundt på den. Det gør de jo som regel med munden.

Så stor skal din hunds hundekurv være

Vi har selvfølgelig også hundekurve i mange forskellige størrelser, da der netop findes så mange forskellige hunderacer. Når man ser en chihuahua ved siden af en stor labrador, kan det være svært at tro, at de er samme art, men begge har jo brug for en kurv, og vi har nogle, der passer til alle. Din hund kan godt lide at kunne ligge rullet sammen i kurven og føle sig omsluttet af den. Sådan en lidt huleagtig fornemmelse. Det gør også, at det er vigtigt, at du ikke får købt en kurv, der er alt for stor. Samtidig er det dog også vigtigt, at din hund kan ligge helt udstrakt i sin kurv. De to krav kan godt stride lidt imod hinanden, men det er muligt at finde en kurv, der passer i størrelsen. For at finde den rigtige størrelse kan det være smart, at du måler din hund, når den ligger udstrakt. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvor lang kurven skal være. Vi har skrevet længde og bredde på alle kurvene, så du nemt kan finde ud af, hvilken der passer.