Show/Hide Filter

Hundemadrasser i god kvalitet

Din bedste ven skal selvfølgelig have en skøn madras at hvile sig på og sove på. Derfor bør du vælge en madras, der passer til hundens størrelse og vægt, og som er velpolstret.

 

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 31 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 31 produkter pr. side

Det gode hundeliv

Du under sikkert din hund det bedste. Også når det angår dens madras. Hunden skal have et godt hjørne, den kan trække sig tilbage til, når den har brug for det.
Vi fører forskellige modeller i hundemadrasser, der alle lever op til de krav, du kan stille til et godt leje, der holder sig velpolstret og lækkert i længere tid.
Desuden skal betrækket til madrassen være vaskbart, således at det altid kan holdes rent og hyggeligt. Det fortjener din hund.

Et godt udvalg

L-H Foder fører et godt udvalg af hundemadrasser. De findes i forskellige størrelser og udformninger. Hunde er forskellige, og det er madrasserne selvfølgelig også.
Du kan få nogle helt klassiske rektangulære madrasser, som er meget velpolstrede. Der er også en oval udgave af en hundemadras, der er udstyret med en luftpude hele vejen rundt i kanten. Det giver en oplevelse som i en hyggelig rede. Nogle af madrasserne eller puderne er velegnede til at blive placeret direkte på gulvet, andre egner sig bedre til at blive lagt i en hundekurv. Find den madras eller pude, der passer bedst til netop din hund.