Show/Hide Filter

Hundelegetøj som aktiverer din hund

Som alle os andre har hunde brug for at blive aktiveret og stimuleret. Det gør du bedst med legetøj, hvad end det er målrettet hjernegymnastik eller fysiske udfoldelser. Hos L-H Foder finder du både bamser, pibedyr, aktivitetsbaner, træktorve og meget mere til din bedste ven. Vi har et kæmpestort udvalg af hundelegetøj, så du er garanteret at finde noget der passer, uanset hvilken hund du har. Tjek vores store udvalg, og find den næste gave til din hund hos L-H Foder.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 463 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 463 produkter pr. side

Et puttedyr til dit puttedyr

Der findes ikke noget bedre end at putte, og din hund er med garanti din bedste puttekammerat. Hvorfor så ikke give din hund en lille puttekammerat at lege eller sove med, når du ikke er hjemme? Du kan finde et hav af forskellige bløde bamser og latexdyr, som din hund vil elske.

Hjernegymnastik for din hund

De fleste hunderacer har brug for at få stimuleret deres hjerneaktivitet dagligt. Det kan være svært at hitte ud af, hvordan du gør det selv. Du kan derfor med fordel anskaffe dig forskellige former for legetøj, der gør netop dette. Her er det smart med enten en bane eller en bold med godbidder i. De opfordrer nemlig din hund til selv at knække koden til, hvordan den får godbidden ud. Når der skal leges med musklerne i stedet for hjernen, kan du også finde et stort udvalg af træktove og lignende hos L-H Foder.