Show/Hide Filter

Gode og flotte hundedækkener

I nogle situationer vil din hund sætte stor pris på at få et dækken på. Det kan være i koldt eller vådt vejr, det kan være i forbindelse med jagt eller stævner eller andet - i det hele taget når omstændighederne er lidt anderledes.

 

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 100 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 100 produkter pr. side

Dækkener til koldt og vådt vejr

Vi fører flere forskellige udgaver af hundedækkener. Du kan få nogle lune dækkener, der er lavet af fleece, tweet eller softshell. Der er også nogle, som har termoeffekt til de helt kolde dage. Andre modeller er deciderede regndækkener og dermed helt vandtætte. De fås naturligvis i flere forskellige designs og størrelser.

Dækkener til brug i mørke

Brug gerne et neonfarvet dækken til din hund, hvis I er ude at gå tur i mørke. De fås med refleks-effekt og er dermed meget synlige for bilister selv i helt mørke. Det er en meget god idé - især hvis din hund går uden snor.

Dækkener, der kan køle

Der findes også hundedækkener, der kan afkøle hunden. De er meget anvendelige i situationer, hvor hunden kan få det for varmt. Hvis det for eksempel er meget varmt, hvis den træner hårdt, hvis den er til stævne eller på anden måde bliver udsat for hård fysik, så kan den have god gavn af at blive kølet af omkring hjertet og brystet. Giv hunden den på, hvis du vurderer, at den kommer til at få det hårdt og varmt.

Ikke kun til pynt

Selv om der findes mange flotte hundedækkener på markedet, så er et dækken altså ikke kun til pynt. I ovenstående situationer er det endog meget fornuftigt at give hunden noget tøj på. Selv om hundens pels selvfølgelig yder den god beskyttelse mod vind og vejr, så skal man ikke undervurdere den komfort og støtte, som et godt dækken kan give.