Show/Hide Filter

Kattefoder

Som med et hvert andet kæledyr er det vigtigt, at din kat får den helt rigtige form for foder. Kattefoder fås nemlig i et hav af forskellige varianter alt efter din kats alder, race og sundhedsmæssige behov. Du finder et kæmpestort udvalg af kattefoder hos L-H Foder, hvor du er garanteret kun det allerbedste til din kat.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 220 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 220 produkter pr. side

Når du skal vælge foder til din kat, skal du tage stilling til mange forskellige ting. Ønsker du eksempelvis våd- eller tørfoder? Er din kat killing eller voksen? Har din kats race behov for noget bestemt? Har din kat nogle helbredsproblemer?

Foder til alderen

Når det kommer til foder er alder en vigtig faktor. Små killinger skal nemlig have mad, der skal hjælpe dem til at udvikle sig fysisk og lægge bunden for et godt helbred. Ældre katte kan have helt andre, individuelle behov.

Vælg racebetinget

Forskellige katteracer har forskellige kropslige systemer og derfor også forskellige behov. Nogle katteracer er særlig disponerede for tandsten, mens andre har maveproblemer, eller har brug for en særligt proteinholdig kost.

Katte med særlige behov

Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af kattefoder, der er specialudviklet til katte med særlige helbredsproblemer. Lige fra urinvejsproblemer med krystaller til følsomme maver og problemer med hårbolde.