Show/Hide Filter

Arion: Kattefodder af høj kvalitet

Arion har med deres knap 40 år på markedet, stor erfaring med at udvikle hunde- og kattefoder. Mærket er en producent af kattefodder, som har et stort fokus på, at deres råvarer er af høj kvalitet. Den høje kvalitet er det, der kendetegner dette mærke, og det sikrer, at din kat får en god og næringsrig kost, der passer til den.

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Arion producerer flere forskellige variationer af kattefoder, som giver et bredt udvalg, så du bedre kan finde den form for foder, der passer til lige netop din kat.

Stort udvalg af kattefoder

Arion har en stor produktportofolio, som giver flere muligheder. Fit 32/19 er lavet til katte med et normalt aktivitetsniveau for at opretholde en god fysisk form, hvor Large 32/19 er specialudviklet til store katte. Derma 32/19 er kattefoder med et øget omega-3 indhold, og Sensible 32/19 er for at give en sund fordøjelse til katte med et sensitivt fordøjelsessystem. Mature er kattefoder for at give en sund aldring hos din kat. Kitten er foderet til dig der har killinger. Sterilized Salmon og Sterilized Chicken, er kattefoder til steriliserede katte. Urinary er kattefoder udviklet til at holde din kats urinveje sunde. Produktudvalget hos Arion er altså stort, hvilket giver dig mulighed for at vælge lige netop det kattefoder, der passer til din kat.