Show/Hide Filter

 

Smarte og praktiske kattebakker

Har du en kat, der enten bor inde noget af tiden eller hele tiden, har du brug for en god kattebakke til den. En smart og praktisk bakke, hvor katten kan forrette sin nødtørft, og hvor det samtidig er nemt for dig at rense og rengøre kattebakken efterfølgende. Alle kattebakkerne er lavet i plastik, der er meget nemt at rengøre. Du kan spule det med vand og vaske det med sæbe og desinficere den, og så har du en ren kattebakke igen.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 36 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 36 produkter pr. side

Det er vigtigt, at du jævnligt rengør bakken, da katte foretrækker at forrette deres nødtørft et rent sted. Det vil sige, at du flere gange dagligt skal fjerne klatter fra bakken, og at du en til to gange om ugen skal tømme den helt og rense den. Med vores praktiske kattebakker, bliver det ikke noget problem at gøre det.

Det skal du tænke over, når du vælger kattebakke

Vi har et stort udvalg af kattebakker, hvilket er med til at gøre det meget nemt for dig at finde den helt rigtige. Vi har i forskellige størrelser og farver, så du nemt kan finde den, der passer til din kat. Som regel er katten ligeglad med, hvilken farve kattebakken har. For katten er det mere vigtigt, at bakken er åben, da den ikke bryder sig om at forrette nødtørft et mørkt eller hulelignende sted. Derfor er alle vores bakker også helt åbne. Nogle bakker har høje kanter hele vejen rundt. Har du en ung og adræt kat, der nemt kan hoppe op i bakken, kan sådan en være at foretrække. Nogle af bakkerne har dog også et sted, hvor kanten er sænket et sted. Det er med til at gøre, at det for eksempel er nemt for killinger, drægtige katte og ældre katte at komme op i bakken også. Det er vigtigt, at de også har mulighed for at gøre det.

Kattebakkens størrelse afhænger af, hvor stor katten er. Jo større en kat, des større en kattebakke har den brug for. Længden af kattebakken bør være halvanden gange så stor, som kattens længde når den står op.

Hav altid en kattebakke i overskud

Når du har en kat, tænker du nok, at du så også skal have en kattebakke. Men det er faktisk forkert. Du skal altid have en kattebakke i overskud. Har du en kat, skal du derfor have to bakker, har du tre katte, skal du have fire kattebakker. Du skal altid have flere kattebakker for at gøre det så nemt som muligt for din kat at komme på toilettet. Hvis den ikke har nem adgang til en kattebakke, risikerer du, at den laver afføring steder, hvor du ikke har lyst til, at den gør det. Katte foretrækker, at kattebakkerne står et roligt sted, hvor de altid har adgang til den. Det er derfor ikke godt at have kattebakken på toilettet, hvor der kan være en lukket dør, når der er nogle andre derude. Det er heller ikke godt at sætte den ved siden af vaskemaskinen, da katten ikke bryder sig om den megen larm, som maskinen laver, når den centrifugerer.