Show/Hide Filter

Kattelegetøj som holder din kat aktiveret

Katte elsker at lege og jagte, og med det rette legetøj kan du holde din kat aktiveret i mange timer. Kattelegetøj findes i mange former, farver og typer. Hos L-H Foder finder du alt lige fra plastikbolde til tøjdyr, fjedre og elektriske mus. Vi har endda også legetøj med det populære catnip, som alle katte elsker. Alle katte er forskellige og har derfor også forskellige præferencer, når det kommer til legetøj. Nogle er til legetøj, der bevæger sig og stimulerer sanserne, mens andre hellere selv vil kaste rundt med tingene.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 163 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 163 produkter pr. side

Legetøj i alle afskygninger

Hvilken type legetøj du skal vælge til din kat, afhænger i høj grad af din kats aktivitetsniveau. De aktive katte kan have godt af optrækkerlegetøj og aktivitetsbolde. De lidt mere rolige katte kan ofte stilles tilfreds med et tøjdyr at trække rundt med. Tunneler kan også være en fordel for dig at anskaffe, hvis din kat udelukkende går indendørs. På den måde får din kat lov at udforske og boltre sig, selvom den er inden for hjemmets fire vægge.

Katteurt til de heldige

Catnip, eller katteurt, er kattenes svar på et rusmiddel. Urten har en berusende effekt på de fleste katte, og er samtidigt 100 % uskadeligt. Brug catnip som belønning til din kat, eller brug det til at skabe interesse for et nyt stykke legetøj.