Show/Hide Filter

Kattesenge i forskellige former og størrelser

Alle der har en kat, ved, at det er et dyr, der bruger mange af døgnets timer på at dase. Derfor er det en fordel at anskaffe sig en ordentlig seng eller hule, hvor katten kan trække sig tilbage i. Du finder alt inden for kattesenge, huler og andre opholdssteder for katte hos L-H Foder.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 74 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 74 produkter pr. side

Forkæl din kat med en lækker og blød seng, hvor den rigtig kan få lov at ligge og spinde. Alle katte er forskellige, og hvor nogen katte foretrækker huler, foretrækker andre en liggehylde eller en kurv at sove i.

Kattesenge og huler

Du kan finde et hav af forskellige former for kattesenge og kattehuler. Når det kommer til kattefavoritten, hulen, findes der både lukkede, åbne og halvåbne varianter. Således kan du vælge lige præcis den type, der passer til din kat. Nogle katte foretrækker i stedet den klassiske, bløde hvalpeseng, hvor de rigtigt kan putte sig, men samtidig holde øje med omgivelserne.

Liggebræt og puder

Nogle katte gider simpelthen ikke at ligge i en hule eller en seng, men foretrækker et bræt. Dertil findes der også mange forskellige, som du kan vælge alt efter din kats præferencer. Du kan både få kradsetræer med liggebræt, liggepuder til vindueskarmen og sågar en radiatorseng til den varmesøgende kat.