Træpiller er varme med god samvittighed

Drop kul, olie og brænde! Hvis du vil have den optimale fyringsøkonomi, reducere tallet på varmeregningen og skåne miljøet, så skal du fyre med træpiller. Hos L-H Foder finder træpiller af forskellig størrelse og i forskellige mængder, så du kan få træpiller, der passer til dit fyr, kamin eller ovn. Når du fyrer med træpiller, kan du nyde varmen med god samvittighed. Træpiller har høj brændværdi, så skru bare ned for radiatoren, og opvarm alligevel huset hurtigt og effektivt. Afbrændingen er CO2-neutral, så du skåner samtidig miljøet. CO2-neutral betyder, at der ikke frigøres mere CO2 ved afbrænding, end hvis træet vælter i skoven og rådner op i skovbunden.

Hvad er træpiller?

Træpiller er varme med god samvittighed. Træpiller er 100 % biologiske. Det er træ-affald eller -rester – savsmuld, afskrællede stumper og stykker fra træproduktionen – der presses. Det gør, at vandindholdet reduceres til under 10 % – mod 50 % i almindeligt træ – som igen gør, at træet brænder mere effektivt og med en højere brændværdi end et almindeligt stykke træ.

Træpiller over hele Danmark

Vi sælger træpiller til både Jylland, Fyn, Sjælland og øerne. Du er velkommen til selv at hente dine træpiller hos os, men vi sender også gerne direkte til din adresse med PostNord mod et gebyr. Køber du pallevis, leverer vi gerne dine piller til din adresse – dog ikke til ikke brofaste øer, Sjæland og øerne øst for Storebælt. Det vil være smartest, du er hjemme, når vi kommer, så du kan dække dine piller af med en presenning eller lignende. For pillerne tåler naturligvis ikke fugt. Den bedste opbevaring er tørt og mørkt. Under en presenning og gerne under et halvtag er helt ideelt. Du kan også købe piller i løs vægt hos L-H Foder. Dem skal du hente selv, her sørger vi ikke for leveringen.

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)