Show/Hide Filter

Træpiller er varme med god samvittighed

Drop kul, olie og brænde! Hvis du vil have den optimale fyringsøkonomi, reducere tallet på varmeregningen og skåne miljøet, så skal du fyre med træpiller. Hos L-H Foder finder træpiller af forskellig størrelse og i forskellige mængder, så du kan få træpiller, der passer til dit fyr, kamin eller ovn. Når du fyrer med træpiller, kan du nyde varmen med god samvittighed. Træpiller har høj brændværdi, så skru bare ned for radiatoren, og opvarm alligevel huset hurtigt og effektivt. Afbrændingen er CO2-neutral, så du skåner samtidig miljøet. CO2-neutral betyder, at der ikke frigøres mere CO2 ved afbrænding, end hvis træet vælter i skoven og rådner op i skovbunden.

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)

Hvad er træpiller?

Træpiller er varme med god samvittighed. Træpiller er 100 % biologiske. Det er træ-affald eller -rester – savsmuld, afskrællede stumper og stykker fra træproduktionen – der presses. Det gør, at vandindholdet reduceres til under 10 % – mod 50 % i almindeligt træ – som igen gør, at træet brænder mere effektivt og med en højere brændværdi end et almindeligt stykke træ.

Træpiller over hele Danmark

Vi sælger træpiller til både Jylland, Fyn, Sjælland og øerne. Du er velkommen til selv at hente dine træpiller hos os, men vi sender også gerne direkte til din adresse, men pallevarer sendes dog ikke til ikke brofaste øer. Det vil være smartest, du er hjemme, når vi kommer, så du kan dække dine piller af med en presenning eller få dem indendørs. For pillerne tåler naturligvis ikke fugt. Den bedste opbevaring er tørt og mørkt. Du kan også købe piller i løs vægt hos L-H Foder. Dem kan du også selv hente, eller få leveret. Se også vores udvlag af brænde