Show/Hide Filter

Fritidstøj til det fri

Hvis du er typen, der elsker at bruge weekenderne på oplevelser i det fri, er det nødvendigt med ordentligt udstyr. Ordentligt udstyr starter først og fremmest med fritidstøj til alt slags vejr. Hos L-H Foder finder du et kæmpe udvalg af fritidstøj og -sko, der er designet til at klare udelivet.

Hvad end du er til ridning, vandring eller bare udelivet generelt, har vi, hvad du mangler. Hos L-H Foder har vi både ridebukser, termotøj, fodtøj og meget andet fritidstøj af høj kvalitet.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 64 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 64 produkter pr. side

Vælg sko efter vejr og underlag

Det vigtigste element af dit fritidstøj er uden tvivl dit fodtøj. Du når ikke langt med våde og ømme fødder. Derfor er det nødvendigt med fodtøj, der kan klare vejr og terræn. Gummistøvler er eksempelvis perfekte til den regnvåde skovbund, men knap så praktiske at vandre i. Find fodtøjet til dine behov hos L-H Foder.

Det rette tøj

Påklædning er uden tvivl også uhyre vigtigt, når det kommer til fritidsliv. Letvægtsfleecetrøjer, dyneveste og leggins kan holde dig varm, men tillader samtidigt god bevægelsesfrihed. Hvis du er til vandring, specielt i højere lag, kan et par gode støttestrømper eller bare knæstrømper gøre underværker. Hos L-H Foder har vi knæstrømper med særlig polstring omkring ankel og hæl, så du undgår ømhed og vabler. Find alt, hvad du mangler til udelivet hos L-H Foder.