Show/Hide Filter

Jagtudstyr og beklædning til jagt

Er du en af dem, der i dén grad nyder en god dag i jagtens tegn, så ved du også, hvor vigtigt det er med ordentligt udstyr. Hos L-H Foder finder du et stort udvalg af udstyr til din næste tur i skoven. Vi har både tøj, fodbeklædning, skydetårne og andet, der er vigtigt på en god jagttur.

Når jagtsæsonen endelig skyder i gang, kan det være svært at holde sig indendørs. Men at begive sig rundt i en skov i regn, slud og sne kræver i den grad den rigtige beklædning. Ligeledes kan det også være en fordel med forskellige gadgets, der gør jagten både sjovere og nemmere.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 241 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 241 produkter pr. side

Den rette beklædning

I det kolde vintervejr får du hurtigt kolde fødder efter et par timer i en våd skov. Derfor er det vigtigt med enten gummi- eller termostøvler til at holde dine fødder tørre og varme. Ligeledes kan en varm trøje, vest og jakke gøre underværker og hermed forlænge tiden i skoven.

Udstyret i orden

Hvis jagtturen skal være ekstra sjov, findes der mange forskellige redskaber og gadgets til formålet. Du kan blandt andet få både det klassiske jagttårn og bevægelseskameraer, du kan sætte op, dér hvor du har jagten. På den måde kan du i høj grad optimere jagten og gøre chancen for gevinst større.