Show/Hide Filter

Skadedyrsbekæmpelse

Året rundt er der nok at se til i hus og have, når skadedyrene skal holdes fra døren. Hos L-H Foder finder du alt inden for skadedyrsbekæmpelse. Både det der holder skadedyrene væk, og det som får dem til at forsvinde, hvis de allerede har gjort sit indtog. I de fleste tilfælde er det bedre at forebygge end at bekæmpe. Skadedyr kan deles op i to kategorier. De skadedyr du ikke kan bekæmpe, før de er der, og de skadedyr du kan forebygge imod at få.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 187 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 187 produkter pr. side

Forebyg, og undgå skadedyrsbekæmpelse

Kan du forebygge, er det klart det bedste og det nemmeste. Men hvordan forebygger du mod skadedyr. Det kan du heller ikke mod alle skadedyr. Men f.eks. kan du forebygge mod at få fluer, myg og andre insekter indenfor ved at sætte insektnet op i åbne døre og vinduer. Så undgår du at skulle sprøjte mod dem med gift, når de først er kommet indendørs.

Når skaden er sket

Mange skadedyr opdager du først, når de har gjort deres entre. Det gælder f.eks. mårer, muldvarper, rotter, mus, mosegrise og andre lidt større skadedyr eller myrer, fluer, snegle og lignende. Så har du brug for fælder, ultralydsskræmmere eller gift. Det er klart, at det altid er det bedste for miljøet og andre dyr ikke at anvende gift. Men det er bare ikke altid muligt. Derfor kan du også få midler her hos L-H Foder, der indeholder gift. Men følger du anvisningerne på de forskellige midler, vil du kunne skåne miljøet mest muligt. Hos L-H Foder finder du også fælder. Fælder der fanger dyrene, så du selv skal slippe dem ud eller dræbe dem, fælder, som slår dyret ihjel, så det efterfølgende blot skal bortskaffes, og fælder som fanger skadedyret, hvorefter du smider både fælde og dyr ud, som f.eks. den gode, gammeldags fluefanger, spiralen, hvor fluerne klistrer fast på, hvorefter den kan kasseres. Endvidere kan du finde de populære ultralydsskræmmer, der skræmmer dyrene væk med en tone, der ikke kan høres af mennesker.