Show/Hide Filter

Rotter skal udryddes – hurtig og effektiv
rottebekæmpelse


Har du konstateret rotter i eller omkring din bolig, bør du reagere hurtigt. Er rotterne først flyttet ind,
kan det blive en kamp at få dem udryddet – og jo længere tid der går, jo flere bliver de.
Vær derfor meget opmærksom på rotteekskrementer, når du går en runde om huset eller på
grunden. Har du mistanke om rotters tilstedeværelse, kan du med fordel sætte ind med rottefælder
de steder, du har bemærket aktivitet.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 76 produkter pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 ud af 76 produkter pr. side

Rotter kan skade din families helbred

Rotter kan sprede sygdomme, som kan være meget sundhedsskadelige for dig og din familie. Således er det ikke bare ”ulækkert” at have rotter; det er direkte skadeligt og kan påvirke familiens helbredstilstand. Især er børn udsatte for smittefare, hvis de kommer i kontakt med rotte ekskrementer – det er også børn, der er mest udsatte for rottebid. Derfor skal de vilde rotter bekæmpes så hurtigt som muligt.

Rotter kan ødelægge dit hus

Det er ikke en myte, at rotter kan gnave sig gennem alt. Hvis rotterne er flyttet ind i – eller under – dit hus, kan de være årsag til omfattende skader. De kan ødelægge dele af fundamentet og forårsage omfattende skader på dine elektriske installationer. Dette kan medføre omfattende – og dyre – reparationer, som du helst vil undgå.

Rottebekæmpelse med fælder – en hurtig og billig løsning

Opdager du rotterne på et tidligt stadie, kan du opsætte rottefælder. Dette gøres mest effektivt omkring de områder, hvor rotterne kommer ud og ind af huset – og de steder, hvor du har konstateret rotteekskrementer. I mere omfattende tilfælde kan det vise sig nødvendigt at kontakte et firma med speciale i skadedyrs- og rottebekæmpelse. Dette er som regel en bekostelig affære, hvorfor du på vores side kan finde forskellige udgaver af rottefælder, som du selv kan opsætte – og som du bør opsætte så tidligt som muligt.