Show/Hide Filter

Træhuse

Er du typen, der elsker udelivet og gerne vil kunne nyde det på tæt hold med dine nærmeste? Forvandl din have eller kolonihave til et oplevelsessted med træhus, bænke og andre spændende ting. Hos L-H Foder har vi et skønt udvalg af sheltere og træmøbler til dit næste projekt. Vi har, hvad du skal bruge til at forvandle et område til en natursti, der kan tages igen og igen. Et åbent træhus er den perfekt måde at opleve naturen på. Det afskærmer for vind og vejr om natten, og du vågner næste morgen til fuglekvidder og duften af natur. Se udvalget her.

Sorter faldende

18 vare(r)

Sorter faldende

18 vare(r)

Oplev naturen med et træhus

At opleve naturen er både sundt, inspirerende og sjovt og kan faktisk gøres i din egen have. Et træhus er skønt til dig med en større have, en kolonihave, eller som har rådighed over et naturområde.

Hos L-H Foder har vi sheltere, som er åbne træhuse designet til den ultimative naturoplevelse. En shelter er perfekt til at sove i, men kan også bare bruges til hygge i dagtimerne, uanset vejr. Når du vælger en shelter, er kvaliteten vigtig, hvis den skal kunne holde til det danske vejr. Hos L-H Foder er vores sheltere lavet i træ, men har tagbelagt overdække til at beskytte mod regn.

Lækkert træ til udelivet

Hvis du er mere til at bruge søndagen i haven med hænderne i jorden, har vi også noget i træ til dig her. Hos L-H Foder finder du nemlig højbede i træ, så du rigtig kan få gang i dine grønne fingre. Hvis du vil inspirere børnene til udendørs leg, kan de store højbede også med fordel anvendes som sandkasse. Derudover har vi også træborde og -bænke til dagene, hvor solen står højt, og frokosten skal nydes i det fri. Hele vores udvalg er perfekt til både store og små haver, men også til den afslappede kolonihave.