Kalenderen

Det sker hos L-H FODER:

 

Vi vil gerne gentage successen og holder endnu en mini-messe torsdag d.15.november fra kl 16 til 19 med besøg af følgende:

Brogaarden

Dennis Fisker og Sanne S. Madsen.

Dennis er uddannet Berider og har bl.a. stået for driften af, Frederikshavn Rideskole, Hjallerup Rideklub og Julianelyst Gods. Senest har Dennis sammen med hans partner Rasmus Kristensen startet ud selvstændigt i Århus med en salgs/uddannelsesstald, med fokus på uddannelse af hest og rytter på Kristineholm. Dennis er ligeledes landstræner for junior/youngrider dressur.

Sanne er uddannet i zoo verdenen, men har de sidste 14 år koncentreret sig udelukkende om ernæring af heste, de sidste 11 år hos Brogaarden. Specielt de seneste 5 år har det handlet meget om specielt top-præstationsheste.

På denne aften holdes der to oplæg, de er ens og vil omhandle: hvordan træner du dig selv og din hest fra rå til rutineret? Få Dennis input til dette emne og få en snak om netop din hest og jeres træning sammen.

CatagoFIRTechOneKNeueSchule

SD-Design

Monika fra SD-Design hjælper dig med at sammensætte din helt egen trense, finde de matchende gamacher, klokker, underlag, dækkener og det du lige mangler for at håret sidder perfekt til stævnet eller festen! 

Der er selvfølgelig også gode tilbud på messen: SPAR 10% på alt fra SD-Design, Catago, FIR-Tech, OneK og Neue Schule - HUSK at du som medlem af kundeklubben også optjener op til 10% bonus oveni, som du kan bruge til senere køb. 

Vi sørger igen for du kan få stillet den lille sult og tørst, mens du deltager, så kom bare direkte fra arbejde.

 

Ingen messe uden en konkurrence!

Der er er lækre ting og sager som gevinster - f.eks. kan du være heldig at vinde et FIR-Tech underlag, eller en overraskelse fra SD-Design! 

Alle klubmedlemmer kan deltage ved at udfylde et lod - du kan selvfølgelig melde dig ind på dagen.

Vinderen trækkes d.16.november og får direkte besked.

 

Alle tilbud gælder så længe lager haves!