Træpiller 8mm 16kgSCAND.

Træpiller 8mm 16kgSCAND.

Træpiller 8mm 16kgSCAND.
Pris inkl. moms 70,00 DKK
ELLER

Lagerstatus: På lager:  

Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Scandbio træpiller er en 100 % vedvarende energikilde. Den fremstilles af savspåner eller høvlspåner, som presses sammen under højt tryk. Træpiller er ikke tilsat nogen andre stoffer, det er træets egen lim, lignin, der gør, at de ikke falder fra hinanden. Godt for miljøet. Godt for kommende generationer. Godt for dig.

Høj kvalitet. Træpiller af høj kvalitet skal have et lavt fugtindhold. Scandbio træpiller har et fugtindhold på 6-8 %, hvilket er en fremragende værdi. Det er dette fugtindhold, pillerne har, når de leveres til dig, og så er energiindholdet omkring 4,8 kwh/kg og askeindholdet maks. 0,5 %. Vores træpiller er lidt mørkere i farven end andre træpiller, hvilket skyldes spånernes lagrings- og tørreproces. Under lagringen bliver spånerne mørkere, samtidig med at de får de egenskaber, der kræves for at få en formstabil og holdbar træpille.

100 % vedvarende. Scandbios træpiller er en form for træbrændsel, som vi henter fra planteriget, og vi laver dem ved at presse restprodukter fra skov- og savværksindustrien, såsom flis og forskellige typer spåner. Før i tiden var disse restprodukter dyre at skaffe sig af med, men vi fik den ide, at de kunne benyttes til at lave varme og elektricitet. Vi køber kun råvarer fra ansvarlige leverandører, der sikrer genvækst og er certificeret i henhold til fsc og pefc.

  • Egenskaber                 Svensk standard            
  • Diameter                           6 og 8 mm                
  • Volumenvægt                    ca. 650 kg/m³                
  • Energiindhold                    ≥ 4,8 mwh/ton                
  • Askeindhold                      ≤ 0,5 vægtprocent                
  • Holdbarhed                       ≥ 97,5 %                
  • Fugtindhold                       6-8 vægtprocent