Urtefarm Detox 500gr

Urtefarm Detox 500gr

Urtefarm Detox 500gr
Pris inkl. moms 429,00 DKK

Lagerstatus: På lager:  

2
Ved at købe optjener du: 8,58 DKK
Du skal være registeret som kunde for at benytte dette!
Vent venligst…
Beskrivelse

Detaljer

Urtefarm Detox – et enestående tilskud

Detox er et helt unikt produkt, som er en kombination af flere aktive udrensende og opbyggende komponenter til heste der har ophobning af toxiner i kroppen, uanset årsag. Ophobning af toxiner er en voldsom belastning for heste og forringer deres trivsel, samt deres evne til at præstere. Den vigtigste del af behandlingen af heste, som ophober toxiner i kroppen, er at få bundet toxinerne i tarmen, så de føres ud af kroppen samt få genopbygget en sund stortarm.

Aktivt kul har dokumenteret effekt som toxinbinder i tarmen og kombination med lucernefibre, Lerkolloider og epsomsalt sikrer høj absorptionsreducerende effekt på skadelige stoffer i tarmen. Udover at være en effektiv toxinbinder, så er Detox også tilsat loppefrøskaller for at fjerne eventuelle sandrester i tarmen, samt Agrimoss, Levucell SC gærkultur, varmebehandlede hørfrø, marietidselfrø samt en understøttende urteblanding. Agri moss er en kombination af manno-oligosakkarider (MOS) og beta-glucaner. MOS er naturlige oligosakkarider, som består af mannosekæder. MOS blokerer patogene bakterier kolonisering i tarmsystemet. Beta-glucaner fra cellevæggene stimulerer dyrenes uspecifikke immunsystem. Levucell SC gærkultur (probiotikum) har en fantastisk effekt på tarmfloraen, både ved at stbilisere, samt ved at øge fiberfordøjeligheden. Kombinationen af disse komponenter er med til at gøre produktet enestående på markedet.

Anvendes til alle heste, der har spist dårligt foder, forfangne heste (I kombination med Urtefarm Diabetic), heste med akut diarre (i kombination med Urtefarm Digestive) eller som er forgiftet af anden årsag. Kan også anvendes under et sygdomsforløb, ved boksro, efter behandling mod indvoldsorm eller under en hård præstation, hvor der ophobes mælkesyre i muskulaturen. Vi anbefaler, at man ved tvivl om hestens generelle trivsel, kontakter sin dyrlæge.

Detox kan også tildeles som en understøttende kur til alle heste forår og efterår på cirka 14 dage hvilket svarer til 1 dåse på 500 gram til en stor hest.

Ingredienser: Aktivt kul, Lerkolloider, Agri moss, Lucernefibre, Marietidselfrø, Kamille, Oregano, Epsomsalt, E vitamin, Loppefrøskaller, Honning, Varmebehandlede hørfrø, Æble, Mynte, LevucellR SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur

Indholdsstoffer: E vitamin 2500 Ie pr. kg, heraf 2275 Ie som alphatocoferol . Magnesium Sulfat 60 gram pr. kg.

Anbefalet daglig dosis: 5-10 gram pr. 100 kg hest. I akutte tilfælde med forgiftning eller ved akut forfangenhed kan doseringen fordobles i en kortere periode (1-2 uger).